Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

2/27/2018

L'ANC i el pacifisme

Des de la mateixa Declaració Fundacional de L'ANC, l'organització s'ha compromès d'una manera nítida i clara amb la via dempcràtica i pacífica. 

Personalment trobo indignant, per notòriament fals, que cap membre del nostre Secretariat Nacional sigui acusat de provocar o incitar accions violentes.

A continuació alguns exemples extrets de documents oficials.

"L’objecte de l’ANC és la conscienciació i la mobilització de la majoria de la població de Catalunya per tal que es puguin aconseguir, *de forma pacífica* i democràtica, aquests objectius nacionals:
1r. Recuperar la independència política de Catalunya mitjançant la constitució d’un Estat de dret, democràtic i social."
30 d'abril de 2011
https://assemblea.cat/?q=/node/30

"L’ANC, com a organització transversal que treballa per aconseguir de manera pacífica i democràtica la independència de Catalunya, condemna la lamentable equiparació d’un acte democràtic, *pacífic*, obert i participatiu com és una assemblea general, amb el nazisme."
Juliol de 2013
https://assemblea.cat/?q=node/5384

"L’ANC és una entitat que ha nascut per empènyer en l’assoliment de la independència *per mitjans pacífics, no-violents* i democràtics".
3 de juliol de 2014
https://assemblea.cat/?q=node/8355

"L'ANC considera que la societat catalana ha d’estar preparada i disposada a actuar, democràticament i *pacífica*, en qualsevol dels escenaris polítics que es puguin arribar".

Full de Ruta 2015-2016

https://www.google.es/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://assemblea.barcelona/%3Fq%3Dnode/7729&ved=2ahUKEwjRl8KF1MXZAhXHQBQKHYY3B54QFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw2NBXBmG8ytKHMMJYjsUhi7

[La] “mobilització ciutadana *pacífica i democràtica*, multitudinària, transversal, proporcionada però contundent”... segueix sent l’ànima de totes les actuacions que ha de dur a terme l’Assemblea. Segueix també vigent el compromís, com ha estat fins ara, de preparar, organitzar, convocar i coordinar mobilitzacions *de caire pacífic, no violent*, respectuós i democràtic...

Full de Ruta 2018-2019

https://assemblea.cat/correus/ago2018/Ponencia_del_Full_de_Ruta_2018-2019.pdf

Baròmetre de l'ús del català a Internet